web analytics

0733 371 331 office@CErapid.ro

Menu

SERVICII

Afla detalii despre CErapid.ro si despre serviciile noastre

Cine este CErapid.ro?

CErapid.ro este produsul companiei noastre. Super eroul verde este cel care a reusit sa reinventeze tehnica si si sa sporeasca viteza cu care am ajuns sa lucram. Scopul nostru este acela de a va oferi servicii de calitate la costuri bune si intr-un timp cat mai scurt. Echipa noastra are o vasta experienta in certificarea energetica a cladirilor reusind ca in aproximativ 7 luni de zile sa avem peste 300 de clienti multumiti de serviciile noastre. In primul rand ne recomanda calitatea si profesionalismul dar cand pe langa cele doua reusim sa va oferim un pret bun si un timp de executie cat mai scurt, sansele de succes se apropie de 100%.


Cu ce va putem fi de folos?

N

oi cei de la CErapid.ro va oferim servicii de certificare energetica si audit energetic, precum si proiectare in domeniul instalatiilor in orasele: Timisoara, Lugoj, Resita, Arad, Faget, Buzias, Recas, si localitatile apropiate acestora. Contacteaza-ne pentru a afla orice detaliu legat de activitatea noastra!


CErapid.ro este caracterizat de:

VITEZA

cu care lucram!

CALITATEA

pe care o oferim!

SERIOZITATEA

de care cam dovada

PUNCTUALITATEA

care ne caracterizeaza!

CORECTITUDINEA

– principiul de baza!

PRETUL CORECT

pe care il ofertam!

Pre-made Skins

Here you can see the pre-made skins for Vertikal. Vertikal is a true high quality and clean multi-purpose theme which will fit for any business and websites.

Please take a look at these demos. We believe Vertikal will suit for you and you will love it as much as we do...

Pre-made skins

Call Now Button