web analytics

0733 371 331 office@CErapid.ro

Menu
CErapid.ro

prezinta:

Ai nevoie de un raport de evaluare intocmit de un evaluator Timisoara Lugoj sau orasele invecinate? CErapid.ro este solutia. Expertii nostri angajati sau colaboratori intocmesc raportul de evaluare pentru stabilirea valorilor impozabile ale imobilelor.

De ce ai nevoie de un evaluator Timisoara Lugoj? Pentru cladirile nerezidentiale sau cu destinatie mixta va trebui contractat un evaluator Timisoara Lugoj autorizat pentru a intocmi un raport de evaluare. Daca nu se intampla acest lucru, cota de impozitare creste cu pana la 1000% si va fi de 2% si nu cuprinsa intre 0.2 si 1.3%. Mai multe detalii puteti gasi la sectiunea RAPORT DE EVALUARE de pe site-ul nostru.

Un evaluator Timisoara Lugoj autorizat este singura persoana abilitata sa evalueze bunurile. Profesia de evaluator autorizat a fost instituita pentru prima data prin O.G. nr. 24/2011, intrata in vigoare pe 5 septembrie 2011. Conform acestui act normativ, evaluarea reprezinta activitatea de estimare a valorii, materializata intr-un inscris, numit raport de evaluare, realizata in conformitate cu standardele specifice acestei activitati si cu deontologia profesionala, de un evaluator autorizat. Rapoartele de evaluare se elaboreaza la solicitarea oricarei persoane fizice sau juridice, de drept public sau privat.

Evaluatorii autorizati fac parte dintr-o Asociatie Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania, organism care organizeaza, coordoneaza si autorizeaza desfasurarea activitatii de evaluator autorizat in Romania. Pe 31 ianuarie 2014, a intrat in vigoare Tabloul Evaluatorilor in anul 2014, fiind publicata prin Hotararea ANEVAR nr. 7/2014, in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 82.

Activitatea de evaluare poate fi desfasurata numai de persoanele care au calitatea de evaluator autorizat, inscrise in Tabloul Asociatiei si care dovedesc aceasta calitate cu legitimatia de membru sau autorizatia valabila la data evaluarii.

Evaluatorii autorizati desfasoara, in principal, urmatoarele activitati:

  • evaluari de bunuri imobile;
  • evaluari de intreprinderi;
  • evaluari de bunuri mobile;
  • evaluari de actiuni si alte instrumente financiare;
  • evaluari de fond de comert si alte active necorporale;
  • verificari de rapoarte de evaluare.

Aprobarea calitatii de membru ANEVAR

Potrivit reglementarilor cuprinse in HG nr. 352/2012, care a intrat in vigoare la 26 aprilie 2012, calitatea de membru al ANEVAR se probeaza cu:

  • legitimatia de membru si parafa in cazul membrilor titulari si acreditati,
  • autorizatia in cazul membrilor corporativi,
  • diploma in cazul membrilor de onoare,
  • legitimatia de membru in cazul membrilor stagiari.

sursa: avocatnet.ro

Noi va putem fi de folos cu un evaluator Timisoara Lugoj care sa va intocmeasca rapoartele de evaluare pentru apartamente, case, cladiri cu destinatie mixta, etc. pentru stabilirea valorii impozabile a cladirii.

raport de evaluare timisoara lugoj anevar

raport de evaluare timisoara lugoj anevar

Pre-made Skins

Here you can see the pre-made skins for Vertikal. Vertikal is a true high quality and clean multi-purpose theme which will fit for any business and websites.

Please take a look at these demos. We believe Vertikal will suit for you and you will love it as much as we do...

Pre-made skins

Call Now Button